Αθλομαχία

Η Αθλομαχία είναι η πολεμική τέχνη που ίδρυσε ο Grand Master Νικόλαος Καπλατζής. Αντλώντας από την εμπειρία 40 και πλέον ετών στις πολεμικές τέχνες, κάτοχος Μαύρης Ζώνης σε 18 συστήματα στα 4 εκ των οποίων 10 dan και πάνω, κι έχοντας ακόμη στο βιογραφικό του μεταξύ άλλων πολλαπλές εκπαιδεύσεις σε Σχολές Πολέμου και πλούσια εμπειρία σε underground αγώνες MMA (Mixed Martial Arts), δημιούργησε ένα μοναδικό σύστημα, μία μαχητική επιστήμη, για την μετατροπή του ανθρώπου κυριολεκτικά σε στρατιωτική μηχανή – για αυτό και ο αγγλικός τίτλος του συστήματος είναι O.M.A.C.S., δηλαδή One Man Army Combat Science.

Στο Πάντεχνον διδάσκουμε την Αθλομαχία, όπως ακριβώς την προόριζε ο δάσκαλος, με τρόπο απλό και προσιτό για όλους όσους θέλουν να εντρυφήσουν στην μαγεία αυτής της τόσο πολύπλευρης και πολυδιάστατης τέχνης.

Η Αθλομαχία, στο άοπλο σκέλος της, μπορεί να αξιοποιηθεί άριστα ως εργαλείο για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε άοπλου επιτιθέμενου που απειλεί την σωματική μας ακεραιότητα.

Η Αθλομαχία είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την γυναικεία αυτοάμυνα, η οποία είναι βέβαιο ότι όχι απλά θα ξαφνιάσει τον επιτιθέμενο αλλά θα τον κάνει και να το μετανιώσει πικρά.

Αρέσει σε %d bloggers: