Αθλομαχία

Η Αθλομαχία είναι η πολεμική τέχνη που ίδρυσε ο Grand Master Νικόλαος Καπλατζής. Αντλώντας από την εμπειρία 40 και πλέον ετών στις πολεμικές τέχνες, κάτοχος Μαύρης Ζώνης σε 18 συστήματα στα 4 εκ των οποίων 10 dan και πάνω, κι έχοντας ακόμη στο βιογραφικό του μεταξύ άλλων πολλαπλές εκπαιδεύσεις σε Σχολές Πολέμου και πλούσια εμπειρία σε underground αγώνες MMA (Mixed Martial Arts) με πάνω από 350 αγώνες αήττητος, δημιούργησε ένα μοναδικό σύστημα, μία μαχητική επιστήμη, για την μετατροπή του ανθρώπου κυριολεκτικά σε στρατιωτική μηχανή – εξ ου και ο αγγλικός τίτλος του συστήματος είναι O.M.A.C.S., δηλαδή One Man Army Combat Science.

Στο Πάντεχνον διδάσκουμε την Αθλομαχία ταυτόχρονα ως σύστημα πολεμικής τέχνης κι ως αυτοάμυνα επιβίωσης, όπως ακριβώς την προόριζε ο δάσκαλος, δηλαδή με τρόπο απλό και προσιτό για όλους όσους θέλουν να εντρυφήσουν στην μαγεία αυτής της τόσο πολύπλευρης και πολυδιάστατης τέχνης που μπορεί να σώσει την ζωή μας αν βρεθούμε σε μία απειλητική κατάσταση.

Η Αθλομαχία είναι επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο για την γυναικεία αυτοάμυνα. Είναι βέβαιο ότι βάζοντας μία κοπέλα σε εφαρμογή έστω κι ελάχιστα πράγματα από αυτά που θα μάθει, όχι απλά θα ξαφνιάσει τον επιτιθέμενο αλλά θα τον κάνει να το μετανιώσει πικρά.


Στιγμιότυπα από προπόνηση Αθλομαχίας


Κλείσε το ραντεβού σου και δοκίμασε δωρεάν ένα μάθημα Αθλομαχίας

Αρέσει σε %d bloggers: